Керівник черкаської поліції Валерій Лютий провів першу прес-конференцію (відео)

Як повідомляють у ГУ Нацполіції в Черкаській області, 28 грудня в залі колегії ГУНП в Черкаській області відбулася прес-конференція начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерія Лютого. Валерій Васильович розповів присутнім про перші дні на посаді та окреслив свої вимоги до підлеглих.

Керівник черкаської поліції Валерій Лютий провів першу прес-конференцію (відео)


Головний поліцейський Черкащини зазначив, що готовий спілкуватися та співпрацювати з громадою області, готовий прийняти конструктивні зауваження та пропозиції і налагодити тісну співпрацю та спільними зусиллями забезпечити безпеку для жителів області.

Валерій Васильович окреслив свої основні вимоги до особового складу поліції області. Це суворе дотримання законності, розкриття та профілактика злочинів та забезпечення публічної безпеки і порядку, зокрема і під час Новорічних гулянь.

Зупинився Валерій Лютий і на питанні некомплекту поліції області. Зокрема Валерій Васильович зазначив, що на сьогоднішній день некомплект у лавах черкаської поліції становить 25% і одним з першочергових завдань є доукомплектування поліції області кваліфікованими співробітниками підрозділів які цього потребують.

Наприкінці зустрічі Валерій Васильович пообіцяв представникам мас медіа подальшу тісну співпрацю.
29.12.2016 13:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter