Поруч з черкаським пляжем "Рів`єра" розпочався демонтаж незаконних споруд

Як інформують у міськраді Черкас, поруч із черкаським пляжем «Рів’єра» розпочали демонтаж комплексу незаконних споруд. Прямісінько на набережній Дніпра черкасці встановили трейлери, невеличкі будиночки та навіть туалет із вигрібною ямою. Усе це – обгородили парканом. З’являлися вони в цьому місці впродовж п’яти років.

– Раніше ми зверталися до власника цієї земельної ділянки з тим, аби всі самовільно встановлені споруди прибрали звідси, накладали штраф, але це не принесло, як бачимо, жодних результатів, – розповів начальник управління інспектування Олександр Давиденко. – Усі нечистоти звідси ллються просто в Дніпро. До того ж, ця земля рекреаційного призначення.
Поруч з черкаським пляжем "Рів`єра" розпочався демонтаж незаконних споруд

Сьогодні, 14 грудня, тут розпочнуть зносити огорожу, тільки після цього візьмуться за демонтаж трейлерів. За словами посадовця, щоб прибрати з берега весь комплекс споруд їм знадобиться не один день. Рішення про це ухвалили на одному з останніх засідань виконавчого комітету.

– У нас є спеціальне місце, яке охороняється й де ми зберігаємо всі демонтовані об’єкти. Тож якщо власник захоче забрати своє майно, то він цілком має на це право, – зауважив Олександр Григорович. – Але для цього він повинен заплатити штраф за самовільне розміщення того чи іншого об’єкту, за демонтаж та зберігання споруд. Зазвичай за ними ніхто не приходить.
Поруч з черкаським пляжем "Рів`єра" розпочався демонтаж незаконних споруд

Загалом, за його словами, в Черкасах за майже місяць демонтували близько 30 незаконних об’єктів. Серед них – рекламні щити, кіоски й павільйони.
14.12.2016 16:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter