Міськрада Черкас: За добу роботи з прибирання снігу підрядник виставив рахунок на 665 025 гривень

Як інформують у міськраді Черкас, підрядник, котрий здійснює зимове утримання доріг, виставив департаменту житлово-комунального комплексу рахунок на суму 665 025 гривень. У стільки він оцінив день своєї роботи: з 8 години ранку 29 листопада до 10-ої години 30 листопада. Про це повідомив заступник міського голови Черкас Руслан Сотуленко.

Відтак, чи не завищені цифри в актах виконаних робіт та чи відповідають вони обсягам проведених робіт мають розібратися уповноважені служби.

– Ще вчора вдень на вулицях нашого міста розпочала працювати снігоприбиральна техніка як нашого комунального підприємства, так і підрядника. Працювали всю ніч. Утім, чим обробляв дороги проти ожеледиці наш підрядник мені тяжко сказати, бо, на жаль, ситуація тільки погіршилася. Як стверджує сам виконавець цих робіт, це спеціальна технологія і має пройти час. Але, як бачимо, результати говорять самі за себе. Тож уночі й зранку до роботи ми залучили техніку нашого КП «ЧЕЛУАШ», яка додатково обробила дороги піщано-соляною сумішшю, – розповідає Руслан Борисович. – До останніх питань у нас немає, натомість до підрядника є. Зараз намагаємося з’ясувати причини, чому ж так сталося, адже вони мали бути готові до цього й розуміти ситуацію.

Разом із тим, як зазначають посадовці, ще відучора на вулицях міста розпочала працювати снігоприбиральна техніка комунального підприємства «ЧЕЛУАШ». У разі необхідності міська влада шукатиме й залучатиме до роботи інші організації, які зможуть чистити вулиці від снігу.

Міськрада Черкас: За добу роботи з прибирання снігу підрядник виставив рахунок на 665 025 гривень
Клікайте для збільшення
30.11.2016 17:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter