"Дяді Васі" з Черкасиводоканалу говорять Черкасам: "блін", ну скільки можна?

"Дяді Васі" з Черкасиводоканалу говорять Черкасам: "блін", ну скільки можна? З початку 2012 року бригади КП «Черкасиводоканал» ліквідували 280 засмічень на каналізаційних мережах. Для цього на підприємстві є дві гідродинамічні машини. Щодня до аварійної бригади "Черкасиводоканалу" надходить щонайменше десять викликів з приводу заторів на каналізаційних мережах міста. Прочистка каналізації — важка й трудомістка робота. Іноді буває так, що на допомогу одній бригаді виїжджає інша.
Те, що працівники знаходили у стічних мережах, їх просто шокувало. За словами старшого майстра мереж водовідведення КП “Черкасиводоканал” Миколи Розсихаєва, яких тільки “скарбів” не діставали, це були і засоби особистої гігієни, залишки будівельних матеріалів, лушпиння, зіпсовані продукти харчування. На запитання, що робити, якщо каналізація засмітилася, Микола Васильович відповів: “Звичайно, усувати причину засмічення та надалі намагатися не допускати таких неприємностей”.
Особливо гострою ця проблема проявляється в багатоповерхівках. Адже система каналізації так побудована, що від засмічення на одній невеликій ділянці, можуть постраждати мешканці багатьох квартир. Тому, щоб не створювати проблем ні собі, ні сусідам потрібно правильно користуватися каналізацією.
03.02.2012 10:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
12:32 03.02.2012 Klavdyj:
Колективу водоканалу та його керівникові Сергію Овчаренку - подяка від черкащан. Якби не такі колективи - місто від бредових ідей Одарича перестало б існувати.