3 грудня в Черкасах проходитиме StudIT fest з керівниками провідних ІТ-компаній

3 грудня в Черкасах проходитиме StudIT fest з керівниками провідних ІТ-компаній3 грудня у Черкасах відбудеться безпрецедентний захід, що об’єднає усі освітні ІТ-проекти Черкас – StudIT fest - на якому черкаська молодь дізнається, як уже сьогодні розпочати успішну кар’єру в ІТ. Про це інформують у Черкаському прес-клубі.

Протягом 5 годин (із 11 до 16.00) на учасників заходу – студентів ІТ-спеціальностей – і тих, хто у майбутньому бачить себе у ІТ-індустрії, чекає зустріч із лідерами найуспішніших ІТ-компаній (та практичні поради від них) та 12 презентація освітніх проектів (курси, стажування, хакатони та буткемпи), що можуть бути корисними для ІТ-початківців.

За словами співорганізатора заходу, засновника черкаської громадської ініціативи "Нові люди" та однієї з найбільших ІТ-компаній «eKreative» Віктора Євпака, головна мета заходу – показати перспективній молоді шлях до розвитку і успішного майбутнього.
- Я вірю у те, що майбутнє нашої молоді нерозривно пов’язане із майбутнім нашої країни, - саме тому завжди прагнув давати їй шанс. 80% співробітників моєї компанії – молодь. Для 60 із них це було перше робоче місце – із зарплатою, що перевищувала середню по Україні, із можливістю розвиватись і зростати, реалізовувати власні проекти, будувати свою кар’єру і своє майбутнє, - констатує Віктор Євпак. – На жаль, навіть університетська молодь сьогодні дещо обмежена у можливості отримання практичних знань – і саме такі заходи, як StudIT fest, дають і навички, і необхідну інформацію тим, хто бачить своє майбутнє у ІТ-сфері.
15.11.2016 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter