У Білозірській, Мокрокалигірській та Єрківській громадах вирішили створити ЦНАПи

У Білозірській, Мокрокалигірській та Єрківській громадах вирішили створити ЦНАПиУ Білозірській, Мокрокалигірській та Єрківській громадах вирішили створити центри надання адміністративних послуг. Все для того, щоб забезпечити зручні та доступні умови для отримання громадянами необхідних адміністративних послуг на місцях. Про це інформує Черкаська ОДА.

Аби цю ідею реалізувати якнайшвидше, для голів сільських, селищної рад, керівників та адміністраторів ЦНАП фахівці Департаменту регіонального розвитку ОДА минулої п’ятниці організували та провели семінар-навчання. Воно було присвячене вивченню функціонування центрів надання адміністративних послуг саме при об’єднаних територіальних громадах.

– Нормативно-правова база, вимоги до приміщень, перелік послуг, які мають надаватися в ЦНАПах – ці та інші питання потребують глибокого вивчення фахівцями, аби на виході громади отримали дійсно ефективні центри надання адмінпослуг, – заступник директора Департаменту регіонального розвитку – начальник управління інвестицій, міжнародного співробітництва та регуляторної політики Черкаської ОДА Василь Стеценко. – Сподіваємося, що у майбутньому створені при перших трьох об’єднаних громадах Черкащини ЦНАПи стануть взірцем та прикладом для тих сільських, селищних рад, що тільки планують об’єднуватися.
31.08.2016 18:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter