У Мошнах на День Незалежності відкрили пам`ятник першому пароплаву на Дніпрі

25-ліття Незалежності України та День села відзначили в селі Мошни. Урочистості відбувалися в нещодавно облаштованій парковій зоні в центрі села під акомпонемент дощу. Про це інформує http://moshny.ck.ua

Почесних гостей і всіх присутніх почастували святковим короваєм, виготовленим мошнівцями із пшениці, зібраної місцевими трударями в цьому році:



Під звуки Державного Гімну України Костянтин Омаргалієв, Олексій Собко і Богдан Шкарбута урочисто підняли над селом прапори України, Черкаського району і, вперше, села Мошни.



Право відкрити Пам'ятник першому пароплаву на Дніпрі отримали головні натхненники встановлення монументу - сільський Голова Богдан Шкарбута і депутат районної ради Володимир Шимановський. Після чого монумент було освячено отцем Олегом Мархалевичем.

У Мошнах на День Незалежності відкрили пам`ятник першому пароплаву на Дніпрі


Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих борців за волю і незалежність України.

Подяками від Мошнівської сільської ради відзначили благодійників і волонтерів села: Вікторію Дудник (Мошнівська МТС), Ірину Павленко (ПРАТ "Фрау Марта"), Генадія Білокурова (СТОВ "Продкомерс"), Сергія Литвина (ТОВ "Ліван Агро"), отця Олега Мархалевича, Миколу Панича, Лесю і Григорія Константинових.

Депутат Мошнівської сільської ради Ігор Кропивник подарував Громаді села подарунковий сертифікат від ПРАТ "Фрау Марта" на 80 тисяч гривень для облаштування освітлення центральної паркової зони села.
26.08.2016 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter