З 13 серпня в Черкаській області відкривається сезон полювання на пернату дичину

З 13 серпня в Черкаській області відкривається сезон полювання на пернату дичину За інформацією Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства, у Черкаській області сезон полювання на пернату дичину розпочнеться з 13 серпня. Триватиме сезон до 31 грудня включно. Про це повідомив головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Рибалка.

Дата старту сезону полювання була визначена на нараді з користувачами мисливських угідь, за участю всіх контролюючих органів, що відбулася 6 липня цього року. Нині на території мисливських господарств тривають підготовчі роботи.

Зазначимо, що сезон полювання на пернату дичину розпочинається в кожній області України в різний час у серпні. Процес залежить від класу пожежної небезпеки і від рішення користувачів мисливських угідь.

Нагадуємо, що кожен мисливець зобов’язаний мати при собі документи на право полювання, а саме: посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрільну картку та дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання під час полювання собак мисливських порід чи інших ловчих звірів і птахів, на них потрібно мати відповідний паспорт.
27.07.2016 15:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter