Київстар оновлює мережу в Черкасах

Національний телеком-оператор Київстар інформує жителів Черкас про проведення робіт з оновлення обладнання на всіх базових станціях. Роботи проводяться з метою поліпшення якості телекомунікаційних послуг та розширення можливостей мережі, в тому числі в перспективі – впровадження 3G.

Починаючи з 19 липня, Київстар здійснить заміну обладнання базових станцій для того, щоб клієнти і сьогодні, і в майбутньому могли користуватися найсучаснішими технологіями мобільного зв'язку. У процесі модернізації мережі компанія встановлює мультисистемне обладнання, яке підтримує різні стандарти зв'язку, в тому числі 3G, 4G і LTE. Під час проведення технічних робіт зберігається працездатність мережі. Можливі короткочасні перевантаження на окремих базових станціях, які не призведуть до переривання в наданні послуг. Заміна обладнання проводиться поступово, на окремих ділянках мережі, при цьому трафік клієнтів у зоні проведення робіт маршрутизується на сусідні базові станції.
Київстар оновлює мережу в Черкасах

Про початок робіт у кожному населеному пункті Київстар завчасно попереджає абонентів за допомогою SMS, а також розміщуючи інформацію на офіційному сайті компанії – http://kyivstar.ua/cksw.

Провівши модернізацію мережі, Київстар буде готовий до запуску 3G у Черкасах після виконання умов договорів конверсії спеціальними користувачами радіочастотного ресурсу та отримання відповідних дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів.

Компанія приносить вибачення за тимчасові незручності, проте заміна обладнання необхідна для подальшого розвитку можливостей мережі та забезпечення високої якості зв'язку для абонентів.

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,3 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 814 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с.

Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.
19.07.2016 11:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter