Міст через Дніпро у цьому році не закриватимуть, - Служба автомобільних доріг

Міст через Дніпро у цьому році не закриватимуть, - Служба автомобільних доріг Міст через Дніпро цьогоріч не закриватимуть. Як інформує Черкаська ОДА, про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Черкаській області.

Міст на автомобільній дорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань км 23+068 дійсно потребує невідкладного ремонту. У квітні цього року відбувся виїзд спеціальної комісії, яка здійснила обстеження технічного стану мосту. Потому розпочала підготовку документів. Наразі з’ясовується, якими силами та засобами здійснюватиметься ремонт мосту та яка організація виготовлятиме проектну документацію щодо ремонтних робіт.

Від проектного рішення також залежатиме, у який спосіб відбуватиметься перекриття мосту (частково або з повним закриттям). Якщо ремонтні роботи здійснюватимуться на всю ширину проїжджої частини – можливе тимчасове закриття мосту.

Як тільки буде ухвалено рішення про перекриття мосту, автодороги обладнають відповідними дорожніми знаками, що інформуватимуть про шляхи об’їзду. Попередньо Службою автомобільних доріг будуть поінформовані всі засоби масової інформації та громадськість.

Оскільки обсяг підготовчих робіт дуже великий, до кінця цього року не варто очікувати закриття мосту.

На сьогодні технічний стан проїжджої частини мосту знаходиться під постійним контролем фахівців Служби автомобільних доріг. У разі виявлення тих чи інших пошкоджень та руйнувань, проведуть необхідні ремонтні роботи без перекриття руху по мосту.
05.07.2016 17:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter