Черкаська організація НСЖУ отримала технічну допомогу від Програми розвитку ООН та ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Техніку, необхідну для професійної діяльності працівників ЗМІ, отримала Черкаська обласна організація Національної спілки журналістів України від Програми розвитку ООН та ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

За словами координатора ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Ганни Бабкової, черкащани ввійшли в число 12 обласних організацій НСЖУ, які перемогли в конкурсі на отримання технічної допомоги від міжнародної програми. В розпорядженні черкаської журналістської організації з’явилися ноутбук з виносним вінчестером і картою пам’яті, принтер, диктофон і фотоапарат.

– Завдяки отриманій техніці місцеві журналісти будуть краще поінформовані про корисні проекти, які запроваджують ООН та ЄС, а Спілка посилює свої регіональні осередки, – наголосив у коментарі ЗМІ перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко.

В рамках проекту техніку отримали також Дніпропетровська, Запорізька, Київська, Львівська, Одеська, Івано-Франківська, Вінницька, Рівненська, Харківська, Донецька обласні організації та Луганська регіональна організація Спілки. Загальна вартість технічної допомоги регіональним осередкам Спілки – близько 600 тисяч гривень. Після реалізації першого етапу співпраці, Проект ЄС/ПРООН планує відкрити інформаційно-ресурсні центри для журналістів і у інших регіонах України.
01.07.2016 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter