"Черкасиводоканал": що потрібно для перерахунку коштів за водопостачання

"Черкасиводоканал": що потрібно для перерахунку коштів за водопостачанняЯк інформують у КП «Черкасиводоканал», влітку значно збільшилась кількість звернень громадян до абонентного відділу КП "Черкасиводоканал" з проханням здійснити перерахунок коштів за водопостачання у зв'язку з тимчасовою відсутністю. Таких додаткових клопотів не виникає у тих абонентів, які встановили в себе в домівках прилади обліку води. Інша ситуація в споживачів, які платять за воду за нормами водоспоживання.
За словами начальника абонентного відділу КП "Черкасиводоканал" Валерія Власюка, для цього громадянам потрібно подати письмову заяву, довідку про склад сім'ї та офіційний документ, що підтверджує його відсутність (довідка з місця тимчасового проживання (перебування), роботи, лікування, навчання, проходження військової служби, відбування покарання).
- У літній період абоненти найчастіше подають довідку про перебування у сільській місцевості, - говорить Валерій Власюк. - Такі довідки видаються сільською радою і засвідчують, що особа перебувала у даному населеному пункті.
Для громадян, які перебувають за кордоном, підставою для перерахунку є також довідка, видана консульським відділом посольства України в країні тимчасового перебування. Відмітки у паспорті, довідки та посвідчення іноземних держав, листи, візи не є підставою для проведення перерахунку по тимчасовій відсутності, - наголошує Валерій Володимирович.
18.07.2012 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter