У Черкасах триває поточний ремонт доріг, відремонтовано заїзд до Першої міської лікарні

Як інформують у міській раді Черкас, в місті триває поточний ремонт доріг. Днями завершили суцільний ямковий ремонт асфальтного покриття вздовж провулку Медичний (колишній пров. Боженка, заїзд до Першої міської лікарні).

Як розповів начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, на сьогодні триває поточний ремонт на ще кількох вулицях – Пастерівській (на відрізку дороги від вул. Надпільної до Гетьмана Сагайдачного роботи вже завершені, зараз лагодять ділянки від Надпільної до бульвару Шевченка та від Гетьмана Сагайдачного до вул. Молоткова) і Дахнівській (по всій протяжності).
У Черкасах триває поточний ремонт доріг, відремонтовано заїзд до Першої міської лікарні

Наступною вулицею, де ремонтники оновлять дорожнє покриття, стане вулиця Вячеслава Чорновола.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко неодноразово акцентував на тому, що ремонт доріг один із пріоритетних напрямків роботи влади.

На поточні видатки для проведення робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільний доріг, у бюджеті закладено 31 млн грн. (у тому числі, ця сума передбачає і ремонт внутрішньо квартальних проїздів, ремонт та утримання мереж зливової каналізації тощо).

На будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт вулиць – 123 млн грн.
17.03.2016 18:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter