На "Луначарці" вже роблять дороги "осколками" з Хрещатику

За повідомленням Черкаського МВК, черкащани відгукнулися на пропозицію міської влади спільно здійснити ремонт черкаських провулків та доріг, де не було твердого покриття. Першими виявили бажання покращити благоустрій свого мікрорайону жителі «Луначарки». Оскол від фрезерування під час капітального ремонту по вулиці Хрещатик вже надійшов.
На "Луначарці" вже роблять дороги "осколками" з Хрещатику

За словами ініціатора, голови комітету самоорганізації населення Руслана Зорі, дороги для осколу готували всією луначарківською громадою.– По вулиці Лисенка, Кулика та Яблуневій формували спеціальну «подушку», тому у мікрорайоні увесь день гуділи трактори та їздили вантажівки з піском та щебенем, – розповідає Руслан Зоря. – Ми плануємо прокласти 14000 квадратних метрів твердого покриття за допомогою спецтехніки. На це нам потрібно понад 2300 тонн осколу, котрий мерія надала нам безкоштовно. На мою пропозицію покращити дороги біля своїх будинків жителі відреагували з неабияким бажанням. Ми швидко вирішили, як будемо оплачувати вартість робіт із підготовки дороги до осколу.
Надалі оскол за такою ж схемою покладуть у «Дахнівці». Мерія нагадує, що для кожного провулку чи вулиці буде обраховано конкретну вартість робіт і запропоновано розділити її на кількість домоволодінь.
10.07.2012 11:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter