Ткаченко розподілив обов`язки між Ковалем та Овчаренком

Ткаченко розподілив обов`язки між Ковалем та Овчаренком Як інформують у Черкаській ОДА, тут сталося відразу два кадрові призначення. Віталій Коваль працює першим заступником голови. А замість нього посаду заступника голови – керівника апарату обійняв Сергій Овчаренко. Досі він був радником обласного керманича. Юрій Ткаченко підписав відповідні розпорядження 18 січня.

Хто і які галузі куруватиме – теж уже визначено, як і розподілено обов’язки. Так, перший заступник голови ОДА, серед іншого, опікуватиметься соціальним і гуманітарним блоком, а також агропромисловим комплексом і питаннями екології.

– Сергій Овчаренко, крім обов’язків керівника апарату, й надалі відповідатиме за роботу із правоохоронними органами та цивільний захист, – пояснює голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Він це робив, будучи моїм радником. Також відповідатиме за питання, пов’язані з інфраструктурою, будівництвом, житлово-комунальним господарством і медициною. Натомість Юрій Сас, серед іншого, куруватиме питання регіонального розвитку, транспорту, промисловості, а також культури та зв’язків із громадськістю.
19.01.2016 14:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter