Бондаренко - керівникам КСН: Усі мікрорайони Черкас мають отримувати однакове фінансування з міської казни

Бондаренко - керівникам КСН: Усі мікрорайони Черкас мають отримувати однакове фінансування з міської казниЯк інформують у міській раді Черкас, Анатолій Бондаренко зустрівся з керівниками комітетів самоорганізації населення Черкас.

Мер Черкас вважає, що з боку міської влади та депутатського корпусу повинен бути однаковий підхід до розподілу бюджетних коштів на вирішення поточних проблем та розвитку усіх мікрорайонів міста.

– Моя позиція така: усі мікрорайони міста мають отримувати однакове фінансування з міської казни, незалежно від того, є там депутат чи ні. Оскільки в нинішній міській раді склалася така ситуація, що деякі мікрорайони мають по два своїх представники в депутатському корпусі. А є й такі, що – не мають жодного. Проте це не означає, що, без «депутатського лобіювання» у міській раді окремі райони Черкас залишаться без уваги міської влади. Навпаки – запрошую усі комітети самоорганізації населення долучитися до цієї роботи. А саме: спільно з громадою сформувати пропозиції щодо пріоритетних напрямків розбудови їхніх мікрорайонів та подати для врахування у Програму соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на 2016 рік. Це – перший етап для отримання бюджетного фінансування, – наголосив Анатолій Васильович.

Водночас міський голова запевнив усіх присутніх в активному сприянні ініціатив комітетів самоорганізації населення та громади міста щодо покращення життєдіяльності мікрорайонів Черкас.
09.12.2015 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter