У Черкасах запустили новий тролейбусний маршрут 4А. Їздить раз на годину

У Черкасах запустили новий тролейбусний маршрут 4А. Їздить раз на годину За інформацією Черкаського МВК, цього тижня в Черкасах запрацював новий тролейбусний маршрут №4А «Вул. Луначарського – Залізничний вокзал». Курсуватиме «рогатий» щоденно з пів на сьому ранку до п’ятої вечора з інтервалом в одну годину.
Рух нового тролейбусного маршруту пролягатиме в прямому напрямку: вул. Луначарського, вул. Одеська, вул. Котовського, бульв. Шевченка, вул. Смілянська, вул. Вернигори. У зворотному напрямку: вул. Вернигори, вул. Смілянська, бульв. Шевченка, вул. Котовського, вул. Одеська, вул. Онопрієнка, вул. Смаглія, вул. Я. Галана, вул. Луначарського.
Як розповів виконуючий повноваження начальника управління вуличної інфраструктури та транспорту Андрій Наумчук, новий тролейбусний маршрут введений на прохання жителів мікрорайону «Луначарський», які скаржились на недостатність тролейбусного сполучення із центром. Оскільки донедавна цей район обслуговував лише тролейбус №4, який курсує з мікрорайону «Луначарського» до «Хімселища».– З усіх тролейбусних маршрутів, які діють в місті, «четвірка» – одна з найзбитковіших, бо здебільшого їздить напівпорожньою. Приміром, якщо в середньому за годину роботи виручка з одного тролейбуса складає 55 гривень, то в цього – втричі менше – близько 20 гривень, – розповів Андрій Миколайович.
Зважаючи на те, що «четвірку» городянам на зупинках доводилось чекати більше години був введений додатковий дещо скорочений маршрут тролейбуса 4А. Він охопить мікрорайон «Луначарський», центр, а також залізничний вокзал, куди найчастіше їздять пасажири.
До речі, щоденно в Черкасах на маршрути виходить 46 тролейбусів.
26.06.2012 15:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter