Черкаська ОДА закликає перевізників області забезпечити безкоштовний проїзд учасникам АТО

Черкаська ОДА закликає перевізників області забезпечити безкоштовний проїзд учасникам АТО Для обласної влади Черкащини справою честі є забезпечення українських бійців пільговим безкоштовним проїздом у міському та міжміському транспорті. Про це заявив заступник голови облдержадміністрації Юрій Сас на нараді з перевізниками та учасниками АТО, яка відбулася 30 вересня, інформують в облдержадміністрації. Він закликав перевізників надавати пільги пасажирам-учасникам АТО.

До облдержадміністрації надходять скарги від учасників антитерористичної операції на те, що у міському та приміському транспорті загального користування Черкащини їм відмовляють у праві пільгового перевезення. Особливо часті такі звернення від бійців з Тальнівського, Шполянського та Уманського районів. Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Юрій Сас, цією проблемою опікується очільник області Юрій Ткаченко, тож вона перебуває на постійному контролі в облдержадміністрації. Тут уже розробили спеціальну програму, згідно з якою військовослужбовці, що захищають Україну зі зброєю в руках, мають бути на 100 % забезпечені пільговим безкоштовним проїздом.

− В області кількість мобілізованих вимірюється тисячами, з них лише 1-2 тисячі отримають статус учасників АТО. Загалом така кількість пільговиків є не критичною і, я думаю, що ми можемо собі дозволити забезпечити цих хлопців пільговим проїздом, − зазначив Юрій Сас. – Бійці мають відчувати, що у них надійний тил і що їхні вчинки оцінені по заслугах.
03.10.2015 10:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter