Керівник депутатської фракції БПП в міськраді Черкас Андрій Більда склав військову присягу

Керівник депутатської фракції БПП в міськраді Черкас Андрій Більда склав військову присягу За інформацією міськради Черкас, понад 20-ти нещодавно мобілізованих бійців минулими вихідними склали військову присягу. Серед них і депутат, голова депутатської групи «Блок Петра Порошенка «Солідарність» в Черкаській міській раді Андрій Більда. Служитиме він в Черкаському автомобільному батальйоні.

Солдати урочисто присягнули українському народу бути вірними і відданими, обороняти Україну, захищати її суверенітет та територіальну цілісність.

«Складання присяги – це дуже урочистий момент, емоції переповнюють, особливо в той час, коли російський агресор розмістився на східному кордоні нашої держави, - розповідає Андрій Більда. – Буду відповідально нести службу і виконувати накази командування. Упевнений, що кожен громадянин повинен виконати свій громадянський обов’язок і стати на захист Батьківщини. Нічого надскладного в військовій службі немає. Так, змінився уклад звичного життя, але ситуація в країні того вимагає».
08.09.2015 12:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter