Черкаська ОДА: Найближчим часом родини загиблих прикордонників Гречаного та Єпіфанова отримають квартири

Черкаська ОДА: Найближчим часом родини загиблих прикордонників Гречаного та Єпіфанова отримають квартири Для Черкаської області цьогоріч держава передбачила понад 4 млн грн. на придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, а також інвалідів I - II групи з числа бійців антитерористичної операції, котрі потребують поліпшення житлових умов. Як інформують у Черкаській ОДА, на рахунку Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА, який є розпорядником коштів, вже є понад 1 млн 400 тис. грн. А найближчими днями перші родини, які перебувають у черзі, вже зможуть розглянути варіанти квартир та в перспективі оформити договори купівлі-продажу.

– Нині в області 10 родин перебувають в черзі на отримання однієї трикімнатної, п’яти двокімнатних та чотирьох однокімнатних квартир, – повідомив під час засідання в обласній державній адміністрації директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА Олександр Криворучко. – Поміж цих сімей 2 військовослужбовці – інваліди I та II групи.

За словами Олександра Миколайовича, першими отримають житло 2 родини загиблих прикордонників – Гречаного та Єпіфанова, які минулого року, у зв’язку з нестачею коштів, не змогли одержати квартири. Нагадаємо, торік із 5-ти сімей загиблих прикордонників, котрі з 2008 року стояли на черзі, дві родини отримали двокімнатні квартири за державні кошти та одна – однокімнатну – за рахунок фінансування з резервного фонду обласного бюджету.

– Зазначимо, що черговість визначається складом комісії, – наголосив у ході зібрання заступник голови ОДА Віталій Коваль, – й попередньо усі райони області було повідомлено листом обласної державної адміністрації про можливість стати на чергу.
28.08.2015 08:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter