В Ювілейному парку Черкас збирають гроші на реконструкцію літнього кінотеатру

В Ювілейному парку Черкас збирають гроші на реконструкцію літнього кінотеатру Як інформують у КП "Дирекція парків", цими вихідними черкаська громадська організація «Промолодь » спільно з КП «Дирекція парків» збирала гроші на реконструкцію літнього кінотеатру у парку «Ювілейний». Для цього влаштували захід під назвою “Промолодь-фест”. Кожен охочий міг долучитись до проекту-реконструкції й зробити благодійний внесок.

Щоб зібрати якомога більше коштів, активісти організували продаж домашньої випічки та напоїв. Черкасці віддавали гроші на ремонт, придбавши склянку лимонаду чи шматок пирога. Креативна молодь зробила «баночки – скарбнички» з написами: «На освітлення», «На екран» тощо.

Урізноманітнили програму Дня маленьких радощів заняття з йоги, танців ( «Фітнес Open Air »), розмови англійською у рамках проекту «Open Speaking Club». А для охочих дізнатись більше про історію парку, організували піші екскурсії зеленою зоною відпочинку. Малеча розважалась у зоні для майстер-класів. На завершення фестивалю у парку відгриміли музичні виступи артистів.

« Друзі, після Промолодь фесту в нас була репетиція шлюбної ночі і ми…рахували гроші! Завдяки кожному, хто долучився до фесту нам вдалося зібрати 3050 грн + 2000 від Alenka Fenske на проектор для кінотеатру . Багато це чи мало – ми не знаємо. Знаємо тільки одне, що наш перший фестивальний досвід приніс багато задоволення і радості від того, що людям нашого міста приємно щось робити разом,» – так прокоментували підсумки Дня маленьких радощів на сторінці фестивалю ініціатори заходу.

Подібні фестивалі будуть влаштовувати й надалі, запевнили організатори заходу. Зібрані кошти витратять на заміну лавочок для сидіння у літньому кінотеатрі. Потім візьмуться за сцену та екран.
07.07.2015 13:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter