30 квітня у Черкасах на Соборній півтори тисячі черкащан відіжмуться 25 разів на Україну

30 квітня у Черкасах на Соборній півтори тисячі черкащан відіжмуться 25 разів на Україну Як інформують у Черкаській ОДА, 30 квітня на Соборній площі Черкас встановлять новий національний рекорд – понад 1,5 тисячі черкащан та гостей міста одночасно відіжмуться 25 разів – за кожну область нашої країни, враховуючи Автономну Республіку Крим.

Цей спортивний захід, організований за ініціативи Юрія Ткаченка, відбуватиметься під гаслом «Українці – сильна нація» в рамках національно-патріотичного фестивалю «Пліч-о-пліч».

– 30 квітня ми знову, як торік, зберемося на центральній площі й здійснимо наймасовішу зарядку, щоб укотре довести, що українці – сильна нація, неподільна та єдина, – каже начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський. – Тож закликаю усіх черкащан та гостей приєднатись цього дня до встановлення нового рекорду України!

2014 року на черкаській площі під час фестивалю здоров’я «Пліч-о-пліч» був установлений рекорд України з колективного присідання. Того разу одночасно більше 4 тисяч людей із різних куточків України, взявшись за руки, присіли 25 разів.
28.04.2015 14:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter