У черкаській Долині троянд розпочалися спортивні заняття в рамках проекту “Фітнес Open Air”

У черкаській Долині троянд розпочалися спортивні заняття в рамках проекту “Фітнес Open Air”Близько трьох сотень черкасців відвідали заняття проекту “Фітнес Open Air” у Долині троянд минулої п’ятниці. Як інформують у черкаському КП "Дирекція парків", він реалізований у співпраці комунального підприємства та молодих тренерів. Цього разу на відвідувачів чекали одразу кілька напрямків: фітнес, самооборона, танці. Зокрема, джаз-фанк, регетон та кросфіт. Захід назвали фестивалем. На нього прийшло багато дітей.

У Долині Троянд на заняття черкащани збираються тричі на тиждень. Під керівництвом досвідчених тренерів – жінки не жаліють сил задля стрункої фігури, чоловіки – качають м’язи, йдеться в матеріалі телеканалу.

На заняття прийшло чимало школярів – для них провели тренування із самозахисту.

- Багато дітей не можуть зараз собі дозволити прийти в зал, заплатити якісь кошт, шоб тренуватись, а тут безкоштовно дітки можуть приходити ми можемо найти для себе для свого клубу якісь нові таланти. Це для нас теж дуже цікаво, – говорить тренер з бойового самбо Ігор Дмитраш.

Вуличні тренування – хороший спосіб не лише загартувати тіло, а й відпочити душею.

- Я думаю з кожним разом люди будуть бачити, як проводиться це постійно, систематично, будуть до нас долучатись. Деякі ось стоять, соромляться, дивляться, – каже організатор занять Аліна Котолуп.

Також організатори планують познайомити черкащан із екстремальними видами спорту, такими як паркур та фріран. І вже розробляють графік цих тренувань.

- Я задоволений, що відкриті заняття в парках поступово завойовують серця черкащан, – розповідає директор КП “Дирекція парків” Микола Бондаренко.
02.04.2015 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter