Прокуратура опротестувала м`який, на її думку, вирок керівникові танцювального колективу з Драбова

Прокуратура опротестувала м`який, на її думку, вирок керівникові танцювального колективу з ДрабоваЯк повідомлялось раніше, Канівською міжрайонною прокуратурою було порушено кримінальну справу проти керівника танцювального колективу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 137 КК України, яка в липні 2011 року під час екскурсійної поїздки до Канева неналежно виконала свої професійні обов’язки щодо охорони життя та здоров’я ввірених їй 2 неповнолітніх, які під час купання в Дніпрі втонули.
Як інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області, в травні 2012 року Канівський міськрайонний суд визнав вказану особу винною у вчинені злочину та засудив до 4 років позбавлення волі з позбавлення права обіймати керівні посади в органах освіти строком на 2 роки. Але на підставі ст.75 КК України засуджену звільнено від відбування основного покарання з іспитовим строком на 2 роки.
Не погоджуючись з рішенням суду, державний обвинувач вніс апеляцію на невідповідність призначеного судом покарання тяжкості вчинення злочину та особі засудженої внаслідок його м’якості.
На даний час справа розглядається Апеляційним судом Черкаської області.
24.05.2012 09:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter