Прикордонний центр в Оршанці очолив Дмитро Коцеруба

Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України, що в селищі Оршанець, очолив уродженець Вінничини, 49-річний полковник Дмитро Коцеруба. Як зазначають у Черкаській облраді, його перевели до Черкас з Національної академії державної прикордонної служби України, де він працював деканом факультету.
Прикордонний центр в Оршанці очолив Дмитро Коцеруба

До цього навчальним центром керував полковник Ігор Павлов, який очолив «Оршанець» після загибелі влітку цього року генерал-майора Ігоря Момота. Павлова переводять служити до столиці на рівнозначну посаду в управління професійної підготовки персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби. Сьогодні Валентина Коваленко зустрілася із новим керівником навчального центру Дмитром Коцерубою та Ігорем Павловим.

- З часу мого обрання на посаду після Революції Гідності я тісно співпрацюю із Оршанецьким центром. Останнім часом нас дуже зблизили і спільні втрати наших захисників, і урочисті прийняття присяги, і проводжання хлопців на Схід, і зустріч їх після повернення з місця бойових дій. Покійний вже Ігор Момот налаштував навчально-виховний процес у закладі на дуже високому рівні, зі стін «Оршанця» виходять справжні патріоти України. Тепер заклад вже носить його ім’я. Ці традиції розвитку навчально-виховного центру у дусі патріотизму і любові до України достойно підтримував і Ігор Павлов. Я сподіваюся, що і Дмитро Коцеруба продовжить справу своїх попередників.
03.12.2014 20:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter