Службові машини черкаської міліції обладнають відеореєстраторами

Черкаська міліція запроваджує чергове нововведення - службові автомобілі міліції укомплектують відеореєстраторами, які цілодобово будуть фіксувати події, що відбуваються як за маршрутом слідування екіпажу, так і всередині автівки. Це дозволить ефективно протидіяти корупції та допоможе при вирішенні конфліктних ситуацій з громадянами, а також має на меті збільшити рівень довіри до роботи правоохоронців.
Службові машини черкаської міліції обладнають відеореєстраторами

Як повідомляють у СЗГ УМВС в Черкаській області, сьогодні автошляхи Черкащини патрулюють екіпажі автомобілів УДАІ УМВС, укомплектовані відеореєстраторами, а в місті Черкаси такими пристроями обладнані автівки чергових частин Соснівського та Придніпровського райвідділів міліції. В подальшому планується забезпечити цією електронною технікою службові авто всіх міськрайвідділів області.

Встановленні пристрої забезпечені двома відеокамерами, які фіксують перебіг подій за напрямком руху автомобіля та в його салоні. Також прилад обладнано потужним мікрофоном, який має можливість записувати всі розмови, які ведуться як в салоні, так і поблизу службового авто.
10.09.2014 09:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter