Одарич повідомив, що до полку його заступників за рашінням суду прибився Микола Стрижак

Одарич повідомив, що до полку його заступників за рашінням суду прибився Микола Стрижак Про раптове поновлення на посаді заступника міського голови Черкас регіонала Миколи Стрижака повідомив на Фейсбук Сергій Одарич.

- Щойно отримав вимогу державного виконавця про негайне поновлення на посаді заступника міського голови... Стрижака Миколи Дмитровича, - повідомляє С. Одарич. - Вимога датована 1 вересня 2014 року. Видана - на виконання виконавчого листа Соснівського райсуду міста Черкаси від 27 серпня 2013 року. Де він (лист) блукав більше року - невідомо.

Нагадаю - Стрижак Микола Дмитрович - відома і популярна у місті Черкаси особа. Багато років керував міськими землями на різних посадах - від землевпорядника до заступника міського голови. Будучи моїм заступником переважно опікувався проблемами міського архіву. Звільнений рішенням міськради в липні 2008 року.

Багаторічний регіонал, зокрема - і депутат міськради від ПР.

Востаннє з ним спілкувався місяців зо два тому. Намагався поговорити з власниками скандальної зупинки-туалету на Соборній площі. Після кількох переадресацій мене з"єднали з власником. Ним виявився М.Стрижак.
02.09.2014 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter