Міськрада Черкас скасувала дозволи на будівництво біля "Бочки" та ще кількох скандальних об`єктів

Міськрада Черкас скасувала дозволи на будівництво біля "Бочки" та ще кількох скандальних об`єктів Як інформує ТРК "Вікка", міська рада Черкас скасувала скандальні рішення виконавчого комітету часів Віктора Білоусова, за якими надавалися дозволи на будівництво автомийки на набережній, гаражів на березі Дніпра, а також виключили з переліку об’єктів приватизації приміщення, що розташовуються на території Другої міської лікарні. Загалом з п’яти рішень виконкому, які виносилися на розгляд сесії, депутати скасували чотири. Ініціаторами цих рішень виступили депутати від Партії вільних демократів Олег Ліходькін та Микола Кудрявцев.

Одне рішення, за яким передбачається будівництво закладу харчування біля "Спорт-лайфу" по вул. Козацькій, депутати залишили в силі.

Так, депутати скасували рішення виконкому про видачу містобудівного обґрунтування фірмі "Черкасбуд-плюс" для будівництва мийки для автомобілів на вул. Козацька, дозвіл ПП "Будгарант" на забудову земельної ділянки на розі Козацької та Г. Дніпра під гаражі та малоповерхову житлову забудову, розбудову берегової смуги довкола розважального комплексу "Бочка", а також дозвіл на приватизацію приміщень в "Соснівці" на території лікарні.
21.08.2014 16:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter