У Черкасах підписали меморандум про співпрацю між ГУ Міндоходів, роботодавцями та УСПП

У Черкасах підписали меморандум про співпрацю між ГУ Міндоходів, роботодавцями та УСПП Підписано меморандум про співпрацю між ГУ Міндоходів в області, обласною організацією роботодавців та УСПП. Про це інформують у Головному управлінні Міндоходів у Черкаській області.

Тристоронній документ підписаний під час розширеного засідання Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців.

В.о. начальника головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць наголосив, що з підписанням документів про співпрацю з провідними громадськими організаціями підприємців області стартував новий рівень відносин між головним управлінням та платниками. Прогресивним є те, що меморандумом передбачено створення спільної Комісії щодо розгляду проблемних (спірних) питань у сфері оподаткування, до складу якої увійшло керівництво головного управління та керівники (експерти) від потужних громадських організацій області. Прийняті громадськими експертами рішення міндоходівці будуть обов’язково враховувати.

«Ми ініціювали в Черкаській області, закріпили у Меморандумі і створили на ділі спільну з громадськими організаціями - підписантами комісію з розгляду спірних питань, які виникають під час виконання бізнесом своїх податкових зобов’язань та які виникають під час нашої перевірочної роботи. Ми прозорі, відкриті і готові надати в рамках роботи комісії керівництву громадських організацій та їхнім провідним експертам документи для перегляду, оцінки, перевірки та підтвердження (або не підтвердження) наших дій відносно кожного проблемного підприємства», – заявив В.Коломієць.

Голова Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Борис Райков також відзначив важливість і прогресивність підписання документа, додавши, що найперший меморандум про співпрацю податкова служба області уклала у 2010 році саме з об’єднаннями роботодавців та УСПП.
15.07.2014 08:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter