У черкаському УМВС зустріли правоохоронців, які повернулися із зони АТО

У черкаському УМВС зустріли правоохоронців, які повернулися із зони АТО В Управлінні внутрішніх справ України в Черкаській області відбулися урочистості з нагоди зустрічі правоохоронців, які протягом місяця забезпечували охорону громадського порядку в районах проведення антитерористичної операції. Привітати міліціонерів із успішним виконанням поставлених завдань прийшли начальник Управління Владислав Пустовар та голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко.

Владислав Пустовар подякував бійцям зведеного загону за належне несення звання правоохоронців Черкащини та за пронесене з честю і гідністю нелегке, але почесне випробування.

- Дякую, що ви не підвели. Я мав телефонну розмову з керівництвом УМВС України в Луганській області, вони схвально відкликалися про роботу працівників міліції Черкащини, про те, як ви виконували поставлені задачі та передавали вам, як від керівництва так і від тих працівників міліції Луганщини, які не зрадили та продовжують виконувати свої обов’язки, слова вдячності та сподівання на подальшу плідну співпрацю, - наголосив очільник міліції області.
11.07.2014 11:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter