"Стокова" судова тяганина між "Азотом" та Черкасиводоканалом триває

"Стокова" судова  тяганина між "Азотом" та Черкасиводоканалом триваєЯк інформують у КП «Черкасиводоканал», на цьому тижні відбулося засідання Київського апеляційного господарського суду у справі між КП «Черкасиводоканал» та ПАТ «Азот», на якому розглядалася касаційна скарга «Азоту» на рішення Господарського суду Черкаської області щодо стягнення з «Черкасиводоканалу» боргу у сумі 22 мільйони гривень за очистку стічних вод.

Раніше цього року Господарський суд Черкаської області відмовив у задоволенні позову ПАТ «Азот» до КП «Черкасиводоканал» у стягненні коштів.

-На сьогодні існує певна невизначеність у цій справі. – коментує директор КП «Черкасиводоканал». – Якщо суд зобов’яже нас сплатити борг, то він ляже тягарем як на підприємство, так і на місто. Адже представники «Азоту» захищають інтереси однієї особи – власника, а Водоканал відстоює інтереси громади Черкас.

Для більш детального вивчення справи суд зобов’язав сторони надати для розгляду додаткові документи. Наступне засідання призначено на 21 липня 2014 року.
10.07.2014 09:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter