Маразм "крєпчаєт": у вільного демократа Мирзу вселився дух батька Махна?

Маразм "крєпчаєт": у вільного демократа Мирзу вселився дух батька Махна? Схоже, рідина відомого всім походження не дає спокою голові вільного демократа Миколі Мирзі. Після того, як Одарич оголосив про ймовірну участь Мирзи у виборах до Верховної Ради, цей любитель переоформлення площ в парковки вельми серйозно заявляє про те, що люди, які на травневих святах смітитимуть у мікрорайоні «Дахнівка», будуть відпрацьовувати по 40 годин на будівництві «Дахнівської Січі». Якщо їх, звичайно, упіймають за цим неблагородним заняттям мобілізовані Мирзою дружинники. Нижче - повідомлення Черкаськогго прес-клубу
"Всіх, хто на травневі свята смітитиме або бешкетуватиме у дахнівському лісі чи на узбережжі Дніпра, каратимуть примусовим відбудуванням трудової повинності на будівництві Дахнівської Січі. Під час свят дахнівчани посилено охоронятимуть свою територію від вандалів.
- Наші дружинники охоронятимуть ліс та узбережжя, їх патрулі буде посилено волонтерами та екологами, - розповів депутат черкаської міської ради, голова комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дахнівський»Микола Мирза. – Досі нашому ДНД успішно вдавалося попереджати крадіжки та спроби засмічення мікрорайону. Ми розкрили і минулорічний злочин – крадіжку святкових прапорів, якими Дахнівку прикрасили до дня Перемоги. Крадіїв знайшли – і сьогодні вони працюють на відбудові нашої Дахнівської Січі. І така доля – відпрацювати 40 годин на розвиток Дахнівки - чекатиме всіх, кого спіймають на гарячому – під час крадіжки чи засмічення мікрорайону".

Від Провінції: у вільних демократів вже є свій батько Махно – з Гуляй-Полем, власною розвідкою, органами дізнання та системою покарання? Маразм «крєпчаєт»…
27.04.2012 12:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
17:44 27.04.2012 Denis_Kolesnyk:
А вы разве не знали???!!!!! На днях Дахновка получила статус автономной республики «Дахновская Земля Обетованная». И рулить на землях сиих будет седовласый старец, с бородою седою, да хитринкою в очах… :)))