Відсьогодні черкаська міліція спільно з Самообороною та Автомайданом почала охороняти виборчі дільниці

Сьогодні в приміщенні УМВС України в Черкаській області було проведено нараду з особовим складом апарату УМВС та підпорядкованими підрозділами, які будуть відряджені до територіального підрозділу області для надання практичної допомоги по забезпеченню охорони громадського порядку на виборчих дільницях.
Відсьогодні черкаська міліція спільно з Самообороною та Автомайданом почала охороняти виборчі дільниці

Як інформують у СЗГ УМВС в Черпкаській області, відповідно до постанов Центральної виборчої комісії на території області створено 7 окружних виборчих комісій та 1103 виборчі дільниці, зокрема 35 спеціальних. У зв’язку з тим, що частина міліціонерів відряджена у інші області, на допомогу міліціонерам по забезпеченню охорони громадського порядку активно залучатимуться члени громадських формувань «Автомайдан» та «Самооборона» у кількості близько 1500 осіб.

Починаючи з 22 травня правоохоронці будуть знаходитись безпосередньо на виборчих дільницях, де в цілодобовому режимі забезпечуватимуть охорону громадського порядку, дотримання законності волевиявлення громадян та схоронність бюлетенів. Міліція працює в посиленому режимі несення служби задля уникнення можливостей правопорушень, фальсифікацій, масових заворушень та втручань у процес голосування.
22.05.2014 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter