Збанкрутіле черкаське КП «Туристично-інформаційний центр» планує туристичну екзотику для охочих

Збанкрутіле черкаське КП «Туристично-інформаційний центр» планує туристичну екзотику для охочих Автобусні подорожі містом для закоханих пар, із відвіданням наймальовничіших його куточків - така екзотика має з’явитися вже найближчим часом у Черкасах. Про це інформують у Черкаському прес-клубі. Кожна екскурсія матиме свою «родзинку» - як, наприклад, візит до пам’ятника родині або до дерева бажань.

- Щоб втілити у життя безліч нових задумок – при мінімальних фінансових можливостях - ми домовилися про співпрацю із черкаськими підприємцями, яким належать цікаві та яскраві місцинки Черкас (такі як «Райський куточок» чи «Сад мрій»), – поділилася директор черкаського КП «Туристично-інформаційний центр» Тамара Вороніна.

За її словами, головним акцентом розвитку туризму у Черкасах на найближчий час має стати пошук потенціалу історичних, культурних та природних унікальностей міста.

Як інформують у прес-клубі, на даний момент підприємство має майже 160 тисяч грн. боргу: колишні керівники центру не розрахувались із виконавцями за виготовлені сувеніри, рекламну продукцію, оренду, комунальні послуги, тощо.
23.04.2014 08:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter