Прокуратура: перевірка черкаського СІЗО виявила порушення матеріально-побутових умов та медико-санітарного забезпечення взятих під варту

Прокуратура: перевірка черкаського СІЗО виявила порушення матеріально-побутових умов та медико-санітарного забезпечення взятих під варту  Прокуратура Черкаської області із залученням спеціалістів контролюючих органів здійснила перевірку додержання вимог конституційних прав взятих під варту та засуджених у Черкаському слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби в області.
За результатами проведеної перевірки у вищевказаній установі виявлено порушення матеріально-побутових умов та медико-санітарного забезпечення взятих під варту та засуджених.
З урахуванням виявлених порушень прокуратурою області на адресу керівництва управління Державної пенітенціарної служби в області внесені акти прокурорського реагування.
За результатами розгляду документів прокурорського реагування управлінням ДПтС в області вжито ряд організаційно-практичних заходів щодо покращення побутових умов камерних приміщень та приведення за санітарною нормою ліміту наповнення Черкаського СІЗО.
23.04.2012 11:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter