ВОЛЯ презентувала в Черкасах нові можливості послуги інтерактивного телебачення

ВОЛЯ презентувала в Черкасах нові можливості послуги інтерактивного телебаченняДнями ВОЛЯ презентувала в Черкасах нові можливості послуги інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD». Відтепер глядачі можуть дивитися 130 телепрограм у цифровому та HD-форматах, переглядати відео з YouTube чи 30 тисяч стрічок фільмотеки. І це не лише на телеекрані, а й на планшеті та смартфоні. На додачу − керувати ефіром і дивитися добірну кіноколекцію. Усе це в сукупності є справжнім проривом, який відкриває черкащанам нові можливості інтерактивного телебачення!

Завдяки зручній функції «Керування ефіром» перегляд можна зупинити («Пауза»), повернутися до початку програми («Рестарт»), перемотати рекламу («Перемотка). Якщо ж ви пропустили програму, яка виходила в ефір протягом останніх 7 днів, шукайте її в «ТБ-архіві». Сервіс діє як для лінійного телебачення, так і для перегляду онлайн-відео.

− ВОЛЯ завжди пропонує абонентам затребувані інноваційні послуги й сервіси, − зазначає директор Черкаського регіонального підприємства компанії ВОЛЯ Микола Громов. - Три роки тому ми запустили в Черкасах цифрове телебачення, потім унікальні − HD-канали. Нині настала ера «розумного», інтерактивного, телебачення, що послуговується Інтернетом, яке ми й пропонуємо мешканцям області.

Онлайнова фільмотека «ВОЛЯ Сінема»: тільки те, що подобається

Новий фільмовий сервіс − «ВОЛЯ Сінема» містить сотні стрічок, рекомендованих експертами. Це гучні світові прем'єри, зокрема мультфільмів, а також серіали від таких всесвітньо відомих студій, як Disney, ABC та ін. Колекція оновлюється щотижня.

- Розширюючи набір інтерактивних функцій послуги «ВОЛЯ Smart HD», ми орієнтуємося на побажання та потреби абонентів, − розповідає менеджер телебачення ВОЛЯ Сергій Яковцов. − Наприклад, при використанні всіх можливостей сучасних технологій сьогодні досить важко знайти в Мережі фільм, який хочеться подивитися в даний момент, а ще важче − той, який справді сподобається. Тому ми вирішили запустити сервіс, який дає змогу економити час на пошуки. До створення онлайнової фільмотеки «ВОЛЯ Сінема» залучили справжніх знавців кіно. Крім того, користувачам не треба очікувати завантаження відео, і фільми не перериваються на рекламу.

Абонплата за користування онлайн-фільмотекою «Воля Сінема» − усього 30 грн./міс. Вибирати фільми можна на екрані телевізора за допомогою пульта дистанційного керування через інтерактивне меню ТВ-тюнера Smart HD в розділі «Кінотеатр» − «Воля Сінема».

Нова безконтрактна схема підключення

Щоб зробити нові можливості доступними для абонентів, ВОЛЯ першою серед кабельних провайдерів світу впровадила нову безконтрактну схему підключення. Тепер інтерактивне телебачення компанії доступне в коробковій версії по всій Україні. Завдяки схемі тарифікації з попередньою оплатою підключити «ВОЛЯ Smart HD» можна самостійно, не звертаючись до центрів обслуговування і продажів чи колл-центру.

Як замовити інтерактивне телебачення?

− зайти на сайт volia.com

− подзвонити за номером 0800212800 з будь-якого міста України

− отримати приставку «ВОЛЯ Smart HD» поштою

Вартість користування приставкою «ВОЛЯ Smart HD» з включеними інтерактивними функціями (YouTube, «Керування ефіром», «ТБ-архів», доступ до понад 30 тисяч фільмів») наразі становить 20 грн./міс.

«ВОЛЯ Smart Touch» − телебачення на планшетах і смартфонах

Революційним для України став і сервіс «ВОЛЯ Smart Touch», запущений восени минулого року. Сервіс дозволяє абонентам послуги інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD» дивитися телеканали і всі фільми з онлайн-кінотеатру на своїх мобільних пристроях під керуванням iOS і Android. При цьому користувачі зможуть у будь-який момент перенести зображення з екрана мобільного пристрою на телевізор і керувати ним із гаджета. «ВОЛЯ Smart Touch» (мультиекран) доступний на пристроях iPhone, iPad з iOS 5.1 і вище та Android 4 і вище. Вартість послуги «ВОЛЯ Smart Touch» для одного мобільного пристрою − 10 грн/міс.

Сьогодні кількість абонентів інтерактивного телебачення від ВОЛІ по всій Україні сягає понад п'ятнадцять тисяч. Компанія сподівається, що до них приєднуватимуться все нові й нові мешканці Черкащини. Адже «ВОЛЯ Smart HD» того варте!
28.03.2014 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter