Штрафи можуть подвоїтися: на черкаські дороги разом з даішниками вийшли чергувати активісти

Штрафи можуть подвоїтися: на черкаські дороги разом з даішниками вийшли чергувати активісти Як інформують в УДАІ в Черкаській області, відтепер на Черкащині охороняти порядок на вулицях і забезпечувати безпеку дорожнього руху разом з інспекторами ДАІ вийшли громадські активісти.

Інформується, що в області створено спільні загони. Представники громадськості вже кілька днів разом з інспекторами ДАІ патрулюють вулиці міст та дороги державного значення. Виявляють порушників ПДР та нетверезих водіїв. Нині в області разом з правоохоронцями порядок на вулицях оберігають представники «Автомайдану», «Самооборони», «Правого сектору», Черкаської спілки ветеранів війни Афганістану та Черкаської міської організації партії «ВО «Свобода», а також інші небайдужі громадяни.

Головною метою спільної роботи є забезпечення безпеки дорожнього руху, профілактика правопорушень, недопущення конфліктних ситуацій між працівниками ДАІ та учасниками дорожнього руху.

Державтоінспекція висловлює щиру подяку представникам громадських організацій та громадянам за розуміння спільних дій для забезпечення порядку і законності в державі.
04.03.2014 14:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter