На трасі "Київ-Одеса" розлючені уманські селяни спалили автобус, який перевозив тітушок (відео)

Як інформує 04744.info, вчора в районі села Подібна поблизу Умані на Черкащині близько сотні жителів навколишніх сіл перекрили трасу Одеса-Київ, аби не пускати силовиків у столицю.

У результаті їм вдалося затримати кілька автобусів із правоохоронцями та молодиками спортивної зовнішності, повідомляє очевидець Олександр.


За його словами, під час блокування активістам вдалося зупинити мікроавтобус із близько 10-ма міліціонерами, які їхали з Умані на Київ.

"Люди їх роззброїли: забрали кийки, щити і шоломи. В автобусі порозбивали вікна й порізали колеса. Він там так і залишився стояти біля траси", – розповів виданню Олександр.

Крім того, селянам вдалося зупинити великий автобус, в якому їхало близько 40-ка так званих "тітушок".

"Автобус уже проривався крізь кордон, та вдалося кинути під колеса борону й за кілька метрів він зупинився. Половина "тітушок" розбіглися по полях, а половину пов'язали й відправили пішки назад на Умань. Автобус спалили", – поділився очевидець.


Він також повідомив , що під час блокування траси водій чорного джипа вирішив на швидкості прорватися крізь кордон і збив насмерть одного хлопця років 25-ти.

Більших деталей про загиблого поки що не відомо.

Як зазначив виданню Олександр, активним учасником блокування траси Одеса-Київ був також рідний брат одного з народних депутатів 6-го скликання від Партії регіонів.
20.02.2014 09:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter