Екопрокуратура: Золотоніська РДА незаконно віддала киянину землю на березі Кременчуцького водосховища

Екопрокуратура: Золотоніська РДА незаконно віддала киянину землю на березі Кременчуцького водосховища Черкаською міжрайонною екологічною прокуратурою виявлено факт порушення вимог земельного та водного законодавства при наданні у приватну власність земельної ділянки в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради (Черкаська обл).
Як інформує прес-служба Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури, розпорядженням Золотоніської районної державної адміністрації у власність жителю міста Києва передано земельну ділянку площею 0,3 га вартістю понад 120 тис. грн, що розташована в прибережно-захисній смузі Кременчуцького водосховища.
З метою скасування незаконного розпорядження райржадміністрації та визнання недійсним державного акту на право власності на землю Черкаським міжрайонним екологічним прокурором пред’явлено позов до Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області, який задоволено у повному обсязі.
Громадянина зобов’язано повернути у власність держави земельну ділянку, що за цільовим призначенням відноситься до категорії земель водного фонду р. Дніпро.
13.01.2014 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter