На танцювальній виставі черкаським онкохворим дітям зібрали 12 300 гривень

21 грудня 2013 року у ПК «Дружба народів» пройшла танцювальна вистава «Діти для дітей. Аліса запрошує в країну чудес». Благодійний проект з метою допомогти онкохворим дітям організували завдяки виграному гранту від департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради. Танцювальний мюзикл підготували вихованці зразкового колективу сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру.
У приміщенні концертної зали ПК «Дружба народів» зібралися небайдужі діти та дорослі, які придбали квитки на мюзикл. Юні танцівники в свою чергу подарували глядачам свій талант, свої емоції та часточку душі.
Загальна сума зібраних благодійних внесків становить 12 300 гривень, яка сьогодні, 24 грудня, буде передана батькам хворих дітей під час проведення новорічного свята в дитячому відділенні онкологічного диспансеру.
На танцювальній виставі черкаським онкохворим дітям зібрали 12 300 гривень

– Цей захід ми провели з метою прищеплення нашим вихованцям співчуття та милосердя до їх хворих ровесників, яким у житті менш пощастило. Завдяки таким заходам діти мають можливість переконатися, що навіть у юному віці можна підтримати інших людей, займати активну громадську позицію, – говорить керівник колективу "Вікторія" Вікторія Сухенко.
24.12.2013 11:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter