Міськрада Сміли вимагає перевірити роботу смілянської ДПІ, яка замордувала "ДАК-Електропром" перевірками та вимаганням хабарів

Міськрада Сміли вимагає перевірити роботу смілянської ДПІ, яка замордувала "ДАК-Електропром" перевірками та вимаганням хабарів Як інформує Про Головне, 20 грудня відбулася сесія Смілянської міської ради. Під час засідання у залі перебувало до 40 «бойовиків – тітушок»
Депутат О.Демиденко порушив питання про «кримінальну» поведінку начальника Смілянської ДПІ І.Порубая та його підлеглих, які безпідставними численними перевірками приватного підприємства «ДАК-Електропром» та вимаганнями хабарів заважають нормальній роботі підприємства. Така діяльність Смілянської податкової інспекції аж ніяк не створює підгрунтя для розвитку малого та середнього бізнесу, а також залучення інвесторів до розвитку міста, пояснював депутат. На підтвердження виступили працівники цього підприємства. Завдячуючи великій кількості присутніх в залі робітників та інженерно-технічних працівників «ДАК-Електропрому», голова Смілянської міськради В.Решетняк вимушений був прийняти звернення до цетральних органів влади про перевірку діяльності Смілянської ДПІ.
22.12.2013 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter