У Черкасах фінішувала Друга Школа малого та середнього підприємництва

Друга Школа малого та середнього підприємництва фінішувала в області. Як інформують у Черкаській ОДА, випускники бізнесових навчань захистили свої напрацьовані упродовж курсу бізнес-плани та отримали сертифікати.

Школа МСП – спільний проект облдержадміністрації, Черкаської агенції регіонального розвитку та Фонду Василя Хмельницького K.Fund. Її вже вдруге за цей рік проводять в області у межах Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва-2020.
У Черкасах фінішувала Друга Школа малого та середнього підприємництва

Школа МСП, на проведення якої ми спрямували кошти з обласного бюджету, – це така собі окупна інвестиція, – каже заступник голови ОДА Ярослав Березань. – Ми вкладаємо у наших підприємців, аби згодом отримати прибуток у вигляді їхніх податків. По завершенню навчань ми не полишаємо випускників Школи МСП і готові підтримувати їх надалі. Крім того, до їхніх послуг є спільнота МСП, наша Агенція регіонального розвитку. Не варто боятися випробовувати свої сили. Адже найкращий той підприємець, який має не тільки перемоги, а й програші, помилки, на яких він навчився і з яких виніс життєві уроки.

Опісля інтенсивного 9-денного курсу із основних напрямів організації та ведення бізнесу, слухачі школи працювали над власними бізнес-планами. Захищали їх сьогодні перед випуском. Заслужені сертифікати про завершення підприємницького курсу отримали 17 слухачів.

Черкаські випускники потрапили до першої півтисячі тих, хто пройшов навчальний курс Школи малого та середнього підприємництва, каже її керівниця Лідія Пащук. Та додає, професійним зростанням слухачів – задоволена.

– Мені особливо приємно дивитися на наших слухачів, які стали більш сміливими у плані ідей, їхньої інноваційності, – наголосила Лідія Пащук. – Подобається, що всі вони на одному рівні підготовки. Вітаю їх з тим, що долучилися до 450 людей, які вже пройшли навчання Школи. Наша команда тільки зростає. Так само, як і кількість випускників. Наступного року, думаю, ми збільшимо кількість випускників у чотири рази.

Нагадаємо, перша Школа МСП проходила навесні. Її випускниками стали 31 особа.
05.12.2018 09:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter