У 2012 році майбутні абітурієнти зможуть пройти пробне тестування - репетицію ЗНО

У 2012 році майбутні абітурієнти зможуть пройти пробне тестування - репетицію ЗНОЗа інформацією управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, у 2013 році зовнішнє незалежне оцінювання буде проведено з таких предметів:
українська мова та література;
історія України;
математика;
географія;
хімія;
світова література (новий предмет в 2013 році);
біологія;
фізика;
російська мова;
всесвітня історія;
іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська – на вибір).
Для перевірки своїх знань особи, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році, можуть пройти пробне тестування. Пробне тестування – це добровільне тестування осіб, що мають намір вступати до вищих навчальних закладів, яке дає їм можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
Пробне тестування проводиться, щоб ознайомити майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, надати можливість психологічно адаптуватися до умов проведення тестування та
ознайомити учасників із тестовими технологіями під час виконання тестових завдань.
Реєстрація здійснюється учасниками особисто. Для проходження пробного тестування у Черкаській області необхідно зареєструватися на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (http://kievtest.org.ua/ ) з 1 до 30 листопада 2012 року.
Перелік предметів і дати проведення пробного тестування:
23 березня 2013 року – українська мова та література, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, фізика, всесвітня історія, російська мова;
30 березня 2013 року – історія України, математика, географія, хімія, світова література.
Допуск учасників до пунктів пробного тестування буде здійснюватись за наявності квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування (вартість участі у пробному тестуванні 2013 року з одного предмета – 89 грн.), запрошення (реєстраційної картки) та документа, за яким здійснювалася реєстрація (паспорт або свідоцтво про народження).
08.11.2012 13:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter