У Черкаському Будинку Рад вшанували переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів

Більше 60 юних переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів має цього року Черкащина. Цей результат – найкращий за останні роки. Як інформують у Черкаській ОДА, сьогодні юні інтелектуали з усієї області зібрались разом із викладачами, рідними й друзями в Будинку рад. Тут традиційно отримали заслужені нагороди від обласної влади.
У Черкаському Будинку Рад вшанували переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів

Учасниками IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів стали представники 7 районів і 5 міст області – загалом 67 осіб, 38 із яких – переможці. Між тим, інноваційні школи мають 12 переможців.

На Черкащині зростає й престиж Малої академії наук. Про це свідчить значна кількість наукових робіт, виконаних на високому рівні. Це: комп’ютерні науки, хімія й біологія, літературознавство, фольклористика, мистецтвознавство. Цьогоріч взяли участь у конкурсі 45 представників із області, 26 з яких стали переможцями.
Перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, вітаючи юнаків та дівчат, зауважив:
У Черкаському Будинку Рад вшанували переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів

– Ваші теперішні перемоги – це фундамент вашого успішного майбутнього. Пам’ятайте це! Адже сьогодні наша держава особливо потребує освіченої, сучасної, креативної та ініціативної молоді, котрій розбудовувати країну. Письменник і філософ Мирослав Доченець сказав: «Коли боїшся – не роби, робиш – не бійся, зробив – не шкодуй». Тож, ні в якому разі не шкодуйте про те, що, готуючись до конкурсів, втратили вільний час. Адже нині ви є взірцем для своїх ровесників, гордістю – для своїх батьків, викладачів, ваших рідних міст, районів, у цілому держави. І ваші результати є цьому підтвердженням.

Потому спільно з начальником управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерієм Данилевським вручили юним переможцям та викладачам Дипломи та мотиваційні презенти.
21.05.2018 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter