У Черкаській санаторній школі-інтернаті відкрили кабінет робототехніки

У Черкаській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті розпочав роботу проектний кабінет робототехніки для дослідницько-експериментальної роботи учнів у LEGO-користуванні. Про це інформує управління освіти і науки Черкаської ОДА. Його відкрили наприкінці минулого тижня. Участь в урочистості взяли заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна, ректор КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Наталія Чепурна, батьки.
У Черкаській санаторній школі-інтернаті відкрили кабінет робототехніки

Оксана Іванівна привітала дітлахів та педагогічний колектив із новітнім інноваційним обладнанням та побажала успіхів в освоєнні перспективного напрямку навчальної діяльності: «Сьогодні ви отримали сучасні набори для початкового конструювання LEGO, які неодмінно зроблять навчальний процес цікавішим та різноманітнішим. Сподіваюся, що ви полюбите цю справу та братимете участь у конкурсах та змаганнях з робототехніки».

Після офіційного відкриття кабінету юні конструктори представили увазі присутніх перші самотужки сконструйовані роботи, що вже запрограмовані на елементарні дії.

Як розповідають працівники навчального закладу, створення кабінету робототехніки неодмінно надасть поштовх не тільки інноваційній діяльності школи, створить можливості подальшого розвитку, але й надасть дітям новий інструмент в опануванні знань.
23.10.2017 18:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter