На Черкащині адміністрацію школи та працівників тервідділу освіти притягнуть до відповідальності за нехлюйство, - прокуратура

Органами прокуратури Черкаської області вивчено обставини перебування в аварійному стані частини будівлі одного з навчальних закладів області.

Установлено, що незважаючи на наявність пошкоджень приміщення, адміністрацією навчального закладу та відповідальними особами територіального відділу освіти не вжито належних заходів з метою виявлення та усунення причин відповідних пошкоджень. Натомість складено акт прийому готовності школи до навчального року.

У подальшому це перешкодило ефективній організації освітнього процесу.

З метою повноти та об’єктивності з’ясування обставин події органами прокуратури забезпечено прийняття рішення в порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством.

Так, за вказаним фактом прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Здійснення досудового розслідування в зазначеному кримінальному провадженні доручено Черкаському районному відділенню Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.
26.09.2017 20:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter