У ЧДТУ навчатимуться понад півтори тисячі першокурсників

У ЧДТУ навчатимуться понад півтори тисячі першокурсників У ЧДТУ з’явиться більш ніж півтори тисячі нових студентів. Про це інформують на офіційному сайті внз.

- 50% нових студентів університету здобуватимуть вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра і 50% - за освітнім ступенем магістра - констатує відповідальний секретар приймальної комісії Черкаського державного технологічного університету Віктор Демиденко. –Студенти університету, які будуть навчатися за освітнім ступенем бакалавра, віддали перевагу таким спеціальностями: «Маркетинг», «Соціальне забезпечення», «Кібербезпека», «Дизайн», «Комп’ютерна інженерія», «Інженерія програмного забезпечення», «Будівництво та цивільна інженерія».

Вступники, які вже отримали диплом молодшого спеціаліста, мали змогу вступити у наш ВНЗ і навчатися за освітнім ступенем бакалавра зі скороченим терміном навчання. Найбільшу перевагу вони відали таким спеціальностям: «Хімічні технології та інженерія», «Облік і оподаткування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Телекомунікації та радіотехніка», «Автомобільний транспорт», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Студенти, що вступили до ЧДТУ за освітнім ступенем магістра, обрали спеціальності, які традиційно користуються популярністю серед вступників, такі як: «Будівництво та цивільна інженерія», «Екологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Туризм», «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», «Галузеве машинобудування», «Прикладна механіка».
18.08.2017 16:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter