Уманський педуніверситет відвідав Посол Туркменістану Нурберди Аманмурадов

Уманський педуніверситет відвідав Посол Туркменістану Нурберди АманмурадовВ Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини із візитом побував Надзвичайний і Повноважний Посол Туркменістану в Україні Нурберди Аманмурадов, повідомляє управління освіти і науки Черкаської ОДА.

У рамках зустрічі адміністрація університету обговорила із поважним гостем ряд питань освітньо-наукової співпраці, організації дозвілля та побуту студентів із Туркменістану, яких в УДПУ навчається близько 260.

Із великою цікавістю Нурберди Аманмурадов ознайомився з роботою Українсько-туркменського культурно-освітнього центру, що було відкрито вУманському державному педагогічному університеті в листопаді минулого року за його ініціативою. Директор Центру доцент Олександр Лаврик провів для поважних гостей екскурсію, розповів про насичену роботу нового структурного підрозділу, культурно-просвітницькі та виховні заходи, спрямовані на адаптацію іноземних студентів до навчання в УДПУ, вивчення української мови, культури тощо.
09.02.2017 08:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter