Канікули в школах Черкас через епідемію грипу продовжили до 30 січня

Канікули в школах Черкас через епідемію грипу продовжили до 30 січня У черкаських загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах із 25 по 30 січня 2016 року буде призупинено навчально-виховний процес. Про це повідомляють у міськраді Черкас.

Таке рішення, зважаючи на те, що відучора в місті оголосили епідемію грипу та на виконання рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, ухвалили на засіданні виконавчого комітету задля того, щоб не допустити поширення захворюваності на грип та ГРВІ серед населення. Разом із тим, на інші терміни буде перенесено проведення масових, розважальних і спортивно-масових заходів для дітей шкільного віку.

Згідно з рішення виконкому, департамент освіти та гуманітарної політики має забезпечити дотримання санітарних норм, температурного режиму й безпечного функціонування навчальних закладів у період загострення епідеміологічної ситуації через захворювання на грип та ГРВІ.

Крім того, як повідомила директор департаменту освіти та гуманітарної політики Марина Бакланова, у дитячих закладах міста в цей час будуть посиленні запобіжні заходи щодо профілактики грипу й гострих респіраторних вірусних інфекцій.
22.01.2016 13:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter