У Жашківському районі створять благодійний фонд для потреб медичної галузі

У Жашківському районі створять благодійний фонд для потреб медичної галузіЯк інформують у Жашківській районній раді, її голова Світлана Волошенюк провела розширену нараду щодо роботи медичних закладів Жашківського району в умовах реалізації медичної реформи за участю депутатів міської, районної та обласної рад, керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, голів об’єднаних територіальних громад та сільських голів, представників районної державної адміністрації та керівників медичних закладів.

Гостре недофінансування; оптимізація мережі та ліжкового фонду закладів охорони здоров'я; розподіл субвенцій на первинну та вторинну ланку медицини; створення госпітальних округів; існування в подальшому Жашківської центральної лікарні та багато інших питань, стали ключовими питаннями наради.

Численні запитання присутніх підтвердили небайдужість жашківчан до існування та роботи медичних закладів району.

За результатами наради голова Жашківської районної ради Світлана Волошенюк запропонувала долучитися всім небайдужим до співфінансування медичних закладів району (придбання медичного обладнання, комп’ютерної техніки) та перерахувати кошти на спецрахунок цих комунальних підприємств.

Окрім того, депутати районної ради ініціювали створення благодійного фонду для потреб медичної галузі району. Ці пропозиції були підтримані присутніми учасниками наради.
18.02.2019 09:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter